Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 25409.00

Климатици MITSUBISHI ELECTRIC

(64)
Продажба, монтаж и сервиз на  климатици MITSUBISHI ELECTRIC от Climacity.bg.

Мицубиши Електрик е японска компания, със седалище в Токио. Корпорацията е част от концерна Мицубиши Груп. Съществува от януари 1921 година. Производството на елементи и цялостни климатичните системи са едно от основните направления на дейността.  
Сортирай:
Философията на компанията е да допринася за повишаване на жизнения стандарт и качеството на живот на обществото чрез непрекъснати технологични иновации и творчество. Пред декември 2021 година, на Mitsubishi Electric Corporation беше присъден за пореден път най-високия клас "А List", който се дава на компании, които правят положителни стъпки за забавяне и спиране на промените в климата.

Висококачествените климатици Мицубиши Електрик са един от най-добрите марки, които може да поставите във Вашия дом или офис. Ние от Climacity ще ви помогнем за правилния избор.

Класата на климатици MITSUBISHI ELECTRIC е доказана. Те са характерни с висока ефективност, изключително икономични, работят тихо и могат да бъдат монтирани в различни по големина помещения. Предлагат се продукти с различна мощност.

За покупка и монтаж на климатици Мицубиши Електрик в Бургас, свържете се с нас за консултация на телефон 0893 023 985.