Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици Mitsubishi Electric EF

(7)
Сортирай:
В складовете и онлайн магазина на Climacity.Bg можете да закупите висококачествени климатици Mitsubishi Electric EF. Ние имаме професионален опит над 25 години и освен продажба, предлагаме монтаж и поддръжка на всички налични на пазара марки и серии.

Мицубиши електрик е един от водещите производители на климатици в световен мащаб. Продуктите на фирмата са с високо качество. В тях сa внедрени нови технологии. Имат вградени иновативни функции за по-голям комфорт.

Серията Мицубиши електрик EF е сред предпочитаните от потребителите поради редица предимства, които я правят подходяща за различни нужди.

Ключов фактор, който прави серията EF на Mitsubishi Electric популярна, е високата енергийна ефективност. Използваните технологии при създаване на уредите намаляват разхода на електроенергия. Инверторните компресори и интелигентното управление на консумацията на енергия са сред тях. Освен, че се пести електричество, намаляват общите емисии на въглероден диоксид.

Mitsubishi Electric EF е също така тиха. Това се дължи на специалните технологии за намаляване на шума. Климатиците от тази серия са отлично решение за спални, офиси и други помещения, в които е препоръчително да се поддържа тиха работна среда.

Климатиците от серията Мицубиши Електрик EF са лесни за монтиране и поддръжка. Иновативният дизайн на вътрешното тяло привлича много потребители.

По отношение на качеството на въздуха - климатиците имат филтри, които задържат вредните частици и алергени. Те са подходящи за хора с алергии или астма.

Климатиците Mitsubishi Electric EF са висококачествени и за подходящи за всички, които търсят надеждно и ефективно решение за климатизация на помещенията си.

За повече информация и поръчка, за оферта и приятни изненади, за условия за монтаж, промоции и отстъпки, свържете се с нас.

Телефон: (+359) 893 02 3984 или пишете в нашия чат на сайта.

Какви марки климатици предлагаме?