Марки климатици, термопомпи и друга техника

Предлагаме търсените на българския пазар климатици с марки Дайкин, Мицубиши Електрик и Фуджицу. При нас ще откриете климатици Kaisai, AUX и Toshiba. По-долу са представени всички марки, които продаваме с техните популярни лога.

В магазините на Climacity.BG предлагаме климатици от известни марки. Налагаме и нови продукти на пазара. Нашият екип е създаден преди повече от 2 десетилетия. Имаме опит с продажба, монтаж и поддръжка на климатици и климатични системи, термопомпи и цялостна климатизация.

Професионалното ни отношение към дейността носи положително отношение към нас от страна на нашите клиенти.

Партньори сме с много директни вносители. Организираме срещи, на които каним хора, които да бъдат запознати с качествата на новите модели и технологии в климатизацията. 

За екипа на фирмата диверсифицирането на предлаганите уреди и системи е много важно. Така можем да откликваме на нуждите на пазара, на специфичните особености на климата в България.

Освен, че предлагаме класически модели климатици на популярни на българския пазар производители, ние подбираме за вас нови марки и модели. 

Нашият екип работи за вас. Свържете се с нас и организирайте среща - на място в новия ни офис или в магазините, или виртуална. 

Предлагани марки: