За нас

„Ди Енд Ти Инвест” ЕООД е дружество с комплекс от дейности, като една от тях е продажба, монтаж, сервиз на климатици и климатични системи

Екипът на „Ди Енд Ти инвест” ЕООД е сформиран от инженери и специалисти в хладилната и топлинна техника с над 25 годишен стаж! Специализирани сме в изграждането на термопомпени системи!

Дългогодишният ни опит ни дава самочувствието да предложим професионален консулт в избора на вашият климатик, оптимални решения за интериорен и екстериорен монтаж, безупречен сервиз, и не на последно място изграждан,е на дълготрайни партньорства! В наше лице ще срещнете професионално обслужване и гаранция за качество!

Работим с водещите производители на климатици -  Daikin, Mitsubishi, Fujitsu General, Fuji Electric, Gree, Toshiba, Midea, Hitachi.

При покупка на климатик или друга техника, разгледайте нашия каталог в онлайн магазина.  Има два начина, по който може да се поръча артикул. Стандартен: с добавяне в количка за пазаруване, оформяне на доставка. Така имате възможност да поръчате повече от 1 продукт. Вторият начин е с опростена поръчка за конкретен артикул. 

Централният офис на фирмата е в Бургас, до Новата поща, точно срещу БСУ. В него консултираме клиентите си и им помагаме при избор на подходящ климатик. 

Разполагаме със складове и магазин за продажба на дребно и едро. Доставяме и монтираме климатици и климатична техника в Бургас и региона, София-град и гр. Пловдив.

Предлагани марки: