Сервиз и ремонт на климатици

Ди Енд Ти инвест ЕООД, извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични системи и климатици! Специалистите, които обслужват техниката, закупена от climacity.bg са сертифицирани и оторизирани.

Клиенти, които закупуват климатици, климатични системи и техника могат да са спокойни, защото сертифицираните и оторизирани специалисти на „Ди Енд Ти инвест“ ЕООД предоставят качествено гаранционно и следгаранционно обслужване на климатиците.

В гаранционната поддръжка се включва подмяна на компресор при стандартните климатици 9-ки или 12-ки, датчик, почистване на вътрешен и външен топлообменник на климатик, подмяна на четирипътен вентил, ЧЕК-вентил, кранове на външно тяло, електронен блок на вътрешното тяло на климатика.

Зареждането на климатичната инсталация с различни видове фреон е също част от гаранционната и следгаранционната поддръжка на климатика.

Техниката, закупена от онлайн магазин Climacity.BG е произведена в световно известни компании с гарантирано качество: Климатици Greeклиматици Фуджицуклиматици KAISAIМицубишиHitachi.

Свържете се с нас за повече информация и възможността да поемем поддръжката на вашия климатик. 
  • Посещение и диагнстика на климатик  - 50,00лв с вкл. ДДС
  • Повикване на технически екип без основателна причина (стари батерии, климатика не е включен в контакта, неспособност на клиента да управлява системата) - 50лв. с вкл. ДДСПредлагани марки: