Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици MITSUBISHI NINJA

(3)
Изберете висок клас климатици Mitsubishi Electric FT NINJA. Те осигуряват висока енергийна ефективност, здравословна атмосфера в помещението и интелигентно управление. Имаме дългогодишен опит в продажба, монтаж и поддръжка на климатични системи.
За оферта и приятни изненади, за условия, промоции и отстъпки, свържете се с нас. Телефон: (+359) 893 02 3984 или пишете в чата.
Сортирай:
Климатиците Mitsubishi Electric MSZ-FT NINJA са енергоефективни системи за отопление и охлаждане. Те са подходящи за домове и офиси.
Серията FT NINJA не губи отоплителна мощност при ниски температури. Внедрена оригинална технология осигурява отлични характеристики в режим отопление при екстремно ниски външни температури и изключително добър гарантиран работен диапазон.

Инверторната технология на климатици MSZ-FT NINJA позволява на системата да контролира честотата на компресора в зависимост от нуждите на помещението. Осигурява се по-голяма енергийна ефективност и по-стабилна температура.

MSZ-FT NINJA имат клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление. Това означава отлично поддържане на предпочитана температура при нисък разход на енергия. Тези климатици могат да намалят консумацията на енергия до 30% спрямо стандартните.

Системите MSZ-FT NINJA са много тихи. Могат да работят при ниво на шум само 19 децибела. Това е по-малко от шума на човешка реч.
MSZ-FT NINJA намаляват емисиите на въглероден диоксид, което е полезно за околната среда. 

Поддържат високо качество на въздуха в помещенията. Климатиците MSZ-FT NINJA разполагат с филтри, които задържат прах, бактерии и други замърсяващи частици.  Имат блокиращ филтър с антивирусен ефект задържа 99% от прилепналия вирус и други вредни вещества, като бактерии, мухъл и алергени.  Двуслойният филтър от нетъкан текстил и електростатичният филтър може ефективно да улавят и премахват малки частици от въздуха във вашата стая.

Системите MSZ-FT NINJA разполагат с различни интелигентни функции.  като автоматичен режим, който оптимизира работата на климатика спрямо външните условия, и функция за самодиагностика, която позволява на системата да известява за проблеми в работата си.
Климатиците на Мицубиши Електрик от серията FT са с компактен дизайн и сравнително малки размери (280мм височина и 229мм широчина).

Вграден Wi-Fi адаптер Ви позволява да персонализирате отоплението и охлаждането спрямо нуждите Ви по всяко време, където и да сте, чрез компютър, таблет или смартфон посредством приложението MELCloud на Mitsubishi Electric.

Технически характеристики на климатици MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FT NINJA са представени по-долу. Те могат да варират в зависимост от модела и конфигурацията на сплит системата.

Енергиен клас (охлаждане/отопление): A+++/A++
Капацитет на охлаждане: 2.5 kW - 5.0 kW
Капацитет на отопление: 3.2 kW - 5.0 kW
SEER (сезонен коефициент на енергийна ефективност): до 8.6
SCOP (сезонен коефициент на енергийна ефективност при отопление): до 4,6
Работен температурен диапазон за охлаждане: от -10°C до 46°C
Работен температурен диапазон за отопление: от -25°C до 24°C
Ниво на шум (вътрешно/външно устройство): 19 dBA - 46 dBA / 49 dBA
Размери на вътрешното устройство (В х Ш х Д): 285 x 770 x 225 мм
Размери на външното устройство (В х Ш х Д): 550 x 800 x 285 мм
Тегло на вътрешното устройство: 10 кг
Тегло на външното устройство: 34 кг
Тип фреон: R32.

Имаме дългогодишен опит в продажба, монтаж и поддръжка на климатични системи.
За оферта и приятни изненади, за условия, промоции и отстъпки, свържете се с нас. Телефон: (+359) 893 02 3984 или пишете в чата.

MITSUBISHI ELECTRIC
Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FT25VGK/MUZ-FT25VGHZ NINJA
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2779,00лв
с включен безплатен монтаж
MITSUBISHI ELECTRIC
Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FT35VGK/MUZ-FT35VGHZ NINJA
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

3379,00лв
с включен безплатен монтаж
MITSUBISHI ELECTRIC
Инверторен климатик MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FT50VGK/MUZ-FT50VGHZ NINJA
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

4529,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?