Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици KAISAI

(13)
Климатици KAISAI са много надеждни уреди, които осигуряват чудесна атмосфера в помещението. Насочени са както към използване у дома - от индивидуални потребители, така и от бизнес клиенти. Климатиците на KAISAI са сред най-модерните решения за климатизация на помещения от различни тип и размер.
Серии
Сортирай:
Изберете марка климатици KAISAI от онлайн магазин на Climacity.BG. Ниски цени и дълга гаранция, високо качество. KAISAI е марка с дълга и успешна история в производството на качествени климатици. Влага висококачествени компоненти.

Climacity.BG е един доставчици на климатици в Бургас. Имаме повече от 25 години опит. Предлагаме голям избор от уреди на своите клиенти. В нашата гама от климатични системи присъстват и климатици KAISAI.

Climacity.BG предлага модели, които отговарят на различни нужди и предпочитания на клиентите. Нашият професионален екип може да ви помогне да изберете правилния климатик за вашия дом или офис, според нуждите и бюджета.

Урдите за дома с марката КАИСАИ включват стенни климатици с вграден Wi-Fi. Zа бизнеса - мулти-сплит системи, касетъчен, канален, подови климатици и таванен тип климатици.

Климатици KAISAI са щадящи прирорада - екологично оптимални, безопасни и отговарят на съвременните нужди за енергийната ефективност, ниски нива на шум, гаранцията.

Уредите на фирмата са екологосъобразни, енергийно ефективни и отговорят на всички директиви на ЕС, на всички разпоредбите за климатизация, включени в Директивата за екодизайна (ErP).

Хладилният агент R32 има нисък коефициент на глобално затопляне.

Използваните ФИЛТРИ са по иновативна технология и гарантират винаги чист и свеж въздух в помещенията.

И не на последно място: достъпна цена и дълга гаранция!

Ако търсите надежден доставчик на климатични системи в Бургас, Climacity.BG е отличен избор, предлагащ широка гама от качествени продукти на марката KAISAI, както и професионални услуги за монтаж и сервиз на климатиците ви.

За повече информация и препоръки, свържете се с екипа на Climacity.Bg или посетете нашия офис. 

(+359) 893 02 3984  или пишете в чат-а на нашия сайт.

Какви марки климатици предлагаме?