Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици Фуджицу Дженерал

(23)
Климатици Фуджицу Дженерал от онлайн магазин Climacity.BG. Ние предлагаме различни модели климатични системи на FUJITSU GENERAL. Разнообразието от уреди дава възможност за избор на най-подходящия климатик за вашите нужди при оптимален бюджет. Получавате уред с високо качество и дълга гаранция. Изберете климатици Фуджицу Дженерал за дома и офиса на супер цени. 
Сортирай:
Интегрираните смарт технологии в климатици Фуджицу ги правят лесни за работа. Те дават възможност да включите системата и да създадете приятна атмосфера у дома преди да се приберете. Дават шанс и да ги изключите, ако сте пропуснали да го изключите или намалите, когато на бегом сте излезли от къщи.

Това е състоянието днес и то не е случайно. Една от най-известните марки климатици в света и сред най-търсените у нас, има дълга история.

Fujitsu General Limited е японски концерн, създаден през 1935г, под името Yaou Shoten Ltd. Първоначално фирмата започва да произвежда телефонно и радио-комуникационно оборудване. Години по-късно дейността се разширява в посока климатични инсталации и системи.

След обединението на Yaou Shoten Ltd с Фуджицу груп през 1984г, се появява концернът Fujitsu General Limited. Той бързо се утвърждава като водещ производител на климатична техника.

Днес световноизвестният производител на климатици Фуджицу Дженерал е супермодерна компания със седалище в Токио. Групата разполага със заводи и изследователски центрове в Токио, Тайланд и Шанхай. Има изградено реноме на фирма с висококачествена продукция в различни сфери - комуникации, климатични системи. 

Цените на климатици Фуджицу Дженерал са отлични. Предлага се богат избор от уреди, които са подходящи както за обществени сгради, така и за жилище - от хол и дневна, до детска стая.

Домът ви става още по-комфортно място за живеене. По-чисто, по-филтрирано и по-евтино за поддръжка на висок стандарт.

Климатиците Фуджицу обикновено са оборудвани с филтри, които премахват замърсители от въздуха - това могат да са прах, алергени, замърсители от готвене. Филтрите на Fujitsu General са разработени с цел да подобрят качеството на въздуха в помещението. Това пречистване на въздуха е особено полезно за хора с алергии, астма или други дихателни проблеми. От друга страна се предотвратяват неприятните миризми.
 

Защо да изберем климатици Фуджицу?

Ние предлагаме стенни и подови климатици Фуджицу, които се вписват много добре в създаването на здравословен уют във вашия дом. Климатици Fujitsu са уредите, които пристигат с вградени най-нови технологии. Те са високоефективни, с елегантен и съвременен дизайн. Инсталират се лесно. Има модели в широк диапазон от размери и тегло. Снабдени са с висококачествени въздушни филтри, които намаляват оксидацията и йонизирането.

Високото качество на инверторните климатици Fujitsu General осигурява  изключително комфортна среда. Надеждността на всеки климатик и дългогодишният опит на специалистите на Climacity.BG са още една гаранция за новата климатизирана среда в помещението.

Доверете се Climacity.BG  и на климатиците Фуджицу.!

Какви марки климатици предлагаме?