Каталог Филтри
За помещения
Технология
Стандартна гаранция
Цени:
0 28749.00

Термопомпа Mitsubishi electric Ecodan

(7)
Сортирай:
Термопомпи Mitsubishi electric Ecodan са високоефективни системи за отопление и охлаждане. Те са сред най-ефективните на пазара. Предлагат високи нива на енергийна ефективност и икономия на разходите за електроенергия. 
Въздушните термопомпи са системи, които използват въздуха като източник на топлина или студен въздух. 

Защо да изберем термопомпа от серията Ecodan на Mitsubishi Electric

Предлагаме да изберете термопомпите Ecodan на Мицубиши Електрик, защото те използват обновяеми източници на енергия. Те ще намалят вашите разходи за отопление и охлаждане с до 30%.

Термопомпите Ecodan могат да намалят вредните емисии на CO2 и по този начин намалят екологичния отпечатък на сградата.

Продуктите на Мицубиши Електрик, в частност термопомпи Екодан са с високо качество и надеждни. Те имат дълъг живот при правилна употреба и профилактика. Удобни са за инсталиране в различни типове сгради - жилищни, обществени и промишлени.

Термопомпите Ecodan имат набор от интелигентни функции за управление и регулиране на температурата, вкл функция за управление на зони.

Ние, екипът на КЛИМАСИТИ даваме гаранция за високото качество на тези продукти. Стандартната гаранция може да варира в зависимост от модела на термопомпата. Осигуряваме професионален монтаж и поддръжка на термопомпите на Mitsubishi Electric.

Свържете се с нас за повече информация (+359) 893 02 3984.

Какви марки климатици предлагаме?