Услуги

CLIMACITY има екип от специалисти, които осигуряват услуги по монтаж, профилактика и ремонт на климатици, отоплителна и вентилационна техника

Монтажът включва стандартни и допълнителни дейности. Правилното инсталиране и първоначален пускане на закупеното устройство, редовната профилактика, гарантират по-дълъг живот на климатика. Всяка предлагана марка има свои особености и ние сме добре запознати с тях. Даваме напътствия и инструкции за правилната експлоатация. 

Профилактиката на климатика гарантира правилно функциониране и е от голямо значение за по-дълъг живот. Процедурата включва основни стъпки: оглед и почистването на вътрешното и външното тяло, според препоръките за експлоатация на производителя, проверка на работно налягане и температура на изпарение на фреона, филтри, ел. системата, отводнителната система на климатика. Обявили сме цени, базирани на операциите и вид на техниката. 

В екипа на фирмата има сертифицираните и оторизирани специалисти, които осигуряват професионални гаранционно и следгаранционно обслужване на климатици. Включват се подмяна на компресор, датчик, почистване на топлообменници, зареждане с фреон други.