Какво е хиперинверторен климатик?


Понятието хиперинверторен климатик /“Hyper Invertor”/ е въведено от Mitsubishi Heavy Industries. Целта е да отличат моделите от серия DIAMOND и професионалната си серия FD като по-добра и иновативна гама климатични системи.

Хиперинвенторни климатици са инверторни системи, които могат да осигурят най-висока степен на енергоспестяване в режимите на охлаждане и отопление.

С течение на времето, терминът „хиперинвертор” започва да се използва с маркетингова цел и от производители и търговци. Чрез него се назовават по-висок клас климатици - енергоефективни и с повече функции.

С какво се различават хиперинверторните от инвенторните климатици?


Отличителна характеристика на хиперинверторните климатици са високите сезонни коефиценти на охлаждане и отопление. С висока енергийна ефективност, в повечето случаи те са с клас А+++ и за двата режима.

Какви са предимствата на хиперинверторните климатици?


Хиперинверторните климатици  имат редица предимства, които ги правят по-привлекателни за потребителите. Използва се по-напреднала инверторна технология, която позволява ефективно управление на консумацията на енергия. В хиперинверторните модели се влагат и иновации по отношение на пречистване на въздуха. Имат ниски нива на шум. Тези уреди и системи поддържат устойчиво температурата в помещението с минимални колебания.

Хиперинверторните климатици са предпочитани от потребителите, които търсят висока степен на енергоспестяване при осигурен комфорт.

За повече информация - свържете се с нас.

Предлагани марки: