Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици GREE SOYAL

(3)
Серията климатици GREE SOYAL е създадена да отговаря на високи стандарти за ефективност и комфорт. Моделите имат полезни функции, които можете да разгледате по-долу. 
Ние имаме професионален опит в продажба, монтаж и поддръжка на климатици Gree. Свържете се с нас на телефон (+359) 893 02 3984  или пише в чат-а на нашия сайт.
Сортирай:
Климатици Gree Soyal са уреди от висок клас. Те предлагат изключителни предимства за потребителите. Тези климатици са подходящи, както за големи по обем помещения, така и за по-малки.

Определянето на точния модел климатик Gree Soyal е важно. Основен фактор за вземане на правилното решение, какъв точно модел сплит система да сложите, се взима на базата на обема. За по-големи помещения се взимат по-мощните климатици от серията, с капацитет 18 000 BTU. За по-малки обеми съответно 12 000 BTU и 9 000 BTU.

Каквито и суперлативи да чуете за серията SOYAL, те казват истината.  Климатици Gree Soyal се отличават с иновативна визия и редица технологични подобрения. Осигуряват удобство, ефективност и издръжливост.

Gree Soyal осигуряват ефективно отопление температура на външната среда от -25°С. Основно предимство на климатиците от серията Soyal е високата енергийна ефективност. Тя води до по-ниски разходи за електроенергия. Инверторната технология дава възможност системите да работят с по-точен контрол на температурата. Спирането и стартирането на компресорът е по-рядко.

Имат сензор за движение. Следи за човешко присъствие и осигурява различни режими на въздушния поток. 
Функция „Отклоняване на въздушния поток от хора“
Функция „Заобикалящ въздушен поток“
Функция „Следящ хората въздушен поток“
Функция „Стоп/Старт, когато няма присъствие на хора“

Уголемената турбина на вентилатора (120 mm), гарантира по-тиха работа. Отделни мотори на въздушните клапи, инсталирани в двата края на вътрешното тяло.

Хиперинверторните климатици Gree са с висок клас на ефективност и висок енергиен клас. Някои уреди от тази серия са с енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление, което ги прави перфектното решение и за двата режима. С такъв клас ефективност намаляте разходите си за потребление на електроенергия.

Свържете се с нас, ако имате още въпроси. Нашите цени са отлични!


GREE
Хиперинверторен климатик GREE Soyal II GWH09AKCXD-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2000,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Хиперинверторен климатик GREE Soyal II GWH12AKCXD-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2120,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Инверторен климатик GREE Soyal II GWH18AKCXF-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2530,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?