Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Удължена гаранция:
Цени:
0 3999.00

Климатици Фуджицу Дженерал

(23)
Сортирай:
Фуджицу Дженерал е световен производител на климатици за дома и офиса, термопомпи и VRF системи. Нашите уреди осигуряват по-добра атмосфера у дома и в работните помещения. Климатиците Фуджици поддържат комфортна температура. 

Чрез продуктите на Фуджицу Дженерал се предоставя максимална ефективност и гъвкави решения за климатизация на големи сгради. Климатиците са енергийно ефективни, икономически изгодни и лесни за управление.

Fujitsu General Ltd е създадена през 1935 г. под друго име. В началото произвежда телефонно и радио-комуникационно оборудване под друго име.
По-късно, името е променено на General Limited. Дейността се разширява дейността и започва производство на климатични инсталации и системи.

През 1984 година General Limited се обединява с Fujitsu Group.

Fujitsu General Limited става световен лидер в производството на климатици - сплит системи и мулти сплит системи за дома и офиса, VRF системи за централна климатизация- AIRSTAGE, термопомпи въздух-вода-WATERSTAGE.

Качество, енергоефективност и опазване на околната среда са сред стратегическите приоритети на концерна.

Климатиците Фуджицу предлагат едно от най-добрите съотношения цена-качество. Тези висококачествени системи за охлаждане и отопление са проектирани да отговарят на нуждите на потребителите при различни условия - в дома, в офиса, търговски обекти. 

Предимствата на климатиците Фуджицу Дженерал са свързани с използването на най-новите технологии в бранша. Чрез вградените инвертори се регулира скоростта на компресора. Осигурява се ефективност и се намалят разходите за електроенергия. Системата от филтри на Fujitsu General поддържа чистотата на въздуха в помещенията. 

Климатиците Fujitsu General са сред най-енергоефективните на пазара. Някои модели отговарят на стандарта за енергийна ефективност SEER (Сезонен коефициент на енергийна ефективност) 22, който е най-високият клас на енергийна ефективност на климатични системи. При производството на уредите се прилагат само висококачествени материали и компоненти, което гарантира тяхната издръжливост. 

Какви марки климатици предлагаме?