Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици Fujitsu General KM

(5)
Сортирай:
Климатиците Fujitsu General от серията KM са инверторни климатици на Фуджицу Дженерал, който е водещ световен производител на климатични систем. Тези климатици се отличават с елегантен дизайн, висока енергийна ефективност и ниски нива на шум започващи от 20 dB.

Уредите имат различни функции - икономичен режим, мощен режим, функция 10°C отопление, безшумна работа, вертикално движение на жалузите, автоматизирано насочване на въздушния поток, автоматичен рестарт и таймер за сън. Те могат да работят при температури от -10°C до +46°C при охлаждане и от -15°C до +24°C при отопление.

Какво е инверторен климатик?

Инверторен климатик е такъв, който има възможност да контролира честотата на захранване, необходима на двигателя на компресора. Това означава, че такъв уред може да регулира мощността си в зависимост от температурата в помещението и да поддържа постоянен комфорт. Инверторните климатици са по-енергийно ефективни, по-тихи. Един инверторен климатик от среден клас, за да компенсира температурната разлика, ще отдаде малко над 3 киловата топлина, за които разходът ще е около 900 W електричество. 

Климатици Фуджици Дженерал от серията КМ може да купите от нашия онлайн магазин.

Какви марки климатици предлагаме?