Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици Kaisai FLY

(4)
Серията климатици Kaisai FLY (Кайсай Флай) се отличава с иновативен дизайн и висока енергийна ефективност. Тези климатици отговарят на нуждите на клиентите за ефективно охлаждане и отопление на жилищни и офисни помещения.
Сортирай:
В своя онлайн магазин за климатици Climacity.BG ние продаваме модели от тази серия. Със своите характеристики те са подходящи за помещения с различен обем.

Климатиците Kaisai са известни с качество и надеждност. Марката е заела голям пазарен дял и предлага висококачествени продукти. Нашата фирма, освен с продажба на сплит системи, има професионален опит монтажи с различна степен на сложност. Ние имаме опит в целия обхват дейности  и поддържаме високи стандарти.

Климатици Kaisai FLY са с вградените технологии, чрез които се поддържа висока енергийна ефективност. Те са тихи и удобни за управление. Тези климатици са с интелигентна система за контрол на температурата, която спестява енергия.

Кайсай Флай са със съвременен дизайн. Той се вписва чудесно в различен тип интериор. Тези модели са създадени с цел удобство и комфорт. Потребителите са най-важни.

Климатиците Kaisai FLY имат автоматичен режим на работа, нощен режим, функция за самопочистване. Тези функции ги правят още по-привлекателни за потребителите. Разглежданите климатични системи работят с хладилен агент R32. Работят в широк работен диапазон при външна температура -15 +50°С в режим охлаждане и -25 +30°С в режим отопление.

Kaisai FLY са с вграден WIFI модул. Климатикът може да бъде управляван посредством смарт телефон.

Характерно за Kaisai FLY e, че има функция постоянна температура 8°C, автоматичен рестарт, температурен датчик вграден в дистанционното управление, функция самопочистване на изпарителя, високи коефициенти SEER/SCOP, изводи за конденз от двете страни.

Стенните климатици KAISAI FLY за подходящи за монтиране и като част от климатизацията на КЪЩИ, АПАРТАМЕНТИ, търговски площи, ХОТЕЛИ И заведения, ОФИСи, КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ, АДМИНИСТРАТИВНИ СГРАДИ и такива с публичен достъп.

KAISAI
Инверторен климатик KAISAI FLY KWX-09HRGI/KWX-09HRGOO
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1179,00лв
с включен безплатен монтаж
KAISAI
Инверторен климатик KAISAI FLY KWX-12HRGI/KWX-12HRGO
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1229,00лв
с включен безплатен монтаж
KAISAI
Инверторен климатик KAISAI FLY KWX-18HRGI/KWX-18HRGO
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1819,00лв
с включен безплатен монтаж
KAISAI
Инверторен климатик KAISAI FLY KWX-24HRGI/KWX-24HRGO
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2349,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?