Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици HITACHI AirHome400

(4)
Климатиците от серия Hitachi AirHome 400 предлагат множество функции. Уредите са удобни за ползване и управление. В Хитачи държат на качеството на въздуха. Фирмата създава своите модели с максимална грижа за здравето на хората и щадящи природата.
Сортирай:

Препоръчваме инверторни климатици от серията Hitachi AirHome 400 

За Хитачи качеството на въздуха, който потребителите дишат е от ключово значение. Фирмата създава своите модели така, че да са с максимална грижа за здравето и щадящи природата

Серията Hitachi AirHome 400 се състои от следните модели

HITACHI RAK-DJ25PHAE / RAC-DJ25PHAE AirHome 400
HITACHI RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE AirHome 400
HITACHI RAK-DJ50PHAE / RAC-DJ50PHAE AirHome 400
HITACHI RAK-DJ70PHAE / RAC-DJ70PHAE AirHome 400


Какво е Hitachi AirHome?

Серията Хитачи AirHome 400 има голямо разнообразия от функции. Чрез избиране на подходящ режим на работа се постига едновременно ефективна и комфортна климатизация на помещението. 

Климатиците са тихи. Това е една от характеристиките, които потребителите следят при избор на нов климатик. Инверторният мотор на вентилатора има различни степени и се достигат ниски нива на шум, от 20 dB.

Климатиците от тази серия са лесни за използване и правят живота по-приятен. Те се доставят с интегрирана система за самодиагностика. Това осигурява по-дълъг живот на устройството. Те са за хора, които не желаят да се тревожат за своя климатик.


Синхронизация на температурата

Специално приложение airCloud Go на смартфона ви синхронизира вашето местоположение със съответния температурен профил. Прихваща дали пътувате към дома, и при вашето пристигане температурата в помещението е тази, която предпочитате. Може да направите температурен график за цялата седмица и да следите какво количество електроенергия е консумирана. Това е достъпно чрез вграден Energy Cost Estimator – „оценител на цената на енергията“.


3 пъти по-добра производителност

Колкото и да е чист вашият дом, то във въздуха има прах и други замърсители. Те се събират по филтрите и могат да възпрепятстват въздушния поток, който преминава през климатика. Това ще намали мощността му.
В серията airHome 400 е вградена Hitachi FrostWash технология. Тя поддържа производителността на уреда години напред. Прахът и нечистотиите се замразяват, разтопяват и отмиват. Изследванията показват, че системите с Хитачи FrostWash са 3 пъти по-добри при поддържане на производителността.

Тази функция унищожава и до 99% от вирусите и бактериите чрез самопочистване на топлообменника.


Край на неприятните миризми от климатика

Когато климатикът е изключен, то се задейства функцията за защита от мухъл  Mold Guard. През вътрешното тяло автоматично се прокарва въздух, който да предотврати натрупването на мухъл. С тази функция превантивно се изсушава топлообменника и благодарение на това се избягва образуването на мухъл. Появата му би била предпоставка за респираторни заболявания.


По-дълъг живот за климатика

Уредите имат система SafeGuard, която е съчетание от електрически и механични защити на външното тяло от екстремни метеорологични условия и колебания на напрежението.


По-здравословна среда у дома

Климатиците от серията airHome 400 съчетават 3 различни технологии за пречистване на въздуха. Няколко филтъра с различно предназначение работят заедно с до 99,9% ефективност за вируси, включително SARS-CoV-2[2], и до 99,0% ефективност за бактерии.

Разказахме ви за част от предимствата на серията airHome 400 на Хитачи.
Разгледайте климатиците, които тя включва. Ако откриете това, което търсите, или се интересувате от повече информация – свържете се с нас на телефон (+359) 893 02 3984, или ни пишете в чат-а.
HITACHI
Инверторен климатик HITACHI RAK-DJ25PHAE / RAC-DJ25PHAE AirHome 400
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1509,00лв
с включен безплатен монтаж
HITACHI
Инверторен климатик HITACHI RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE AirHome 400
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1609,00лв
с включен безплатен монтаж
HITACHI
Инверторен климатик HITACHI RAK-DJ50PHAE / RAC-DJ50PHAE AirHome 400
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2559,00лв
с включен безплатен монтаж
HITACHI
Инверторен климатик HITACHI RAK-DJ70PHAE / RAC-DJ70PHAE AirHome 400
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

3759,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?