Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES SMART PLUS

(7)
Сортирай:
Серията климатици Smart Plus на Mitsubishi Heavy Industries с Wi-Fi управление и интелигентни функции е създадена да предложи удобен начин за управление на температурате на вашия дом или офис.

Смарт климатикът може да се управлява от всяко устройство към Wi-Fi мрежа. За целта е разработено специално приложение. Вие можете да регулирате температурата от всяко място, където има интернет връзка.

Удобното управлението на климатика не е единственото предимство на серията Smart Plus на Mitsubishi Heavy Industries. Тези климатици имат функции за автоматично регулиране на температурата според часа на денонощието, къде стоят хората в помещението, и осигуряват комфорт. Тези климатици са отличен избор за заети хора, които искат да се възползват от технологичните иновации.

Климатиците Смарт плюс на Мицубиши хеви индъстрис са познати с висока енергийна ефективност. Те са изключително икономични и екологични. Можете да спестите на енергията и да намалите разходите си за електроенергия при запазване на комфорта.

Автоматизираното управление дава възможност да намалите разходите за електроенергия, като избягвате излишни консумации.

Какви марки климатици предлагаме?