Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици GREE PULAR

(4)
Сортирай:
Инверторни сплит системи Gree Pular за стенен монтаж - са оптимално съчетание на цена и качество. 

Елегантният и компактен дизайн на климатици Gree Pular привличат. Те са с патентован G10 инверторен компресор. Имат висока производителност и широк набор от функции и режими.

Инверторните моно-сплит системи са предназначени за стенен монтаж. Работят с хладилен агент фреон R32. Той е щадящ природата, особено в аспекта на глобалното затопляне. 

Едно от предимства на серията климатици GREE PULAR е наличието на йонизатор, който помага за освежаването на въздуха в помещението. Вграденият генератор на отрицателни йони пречиства от вредни бактерии. 

Серията Pular на климатици GREE са среден клас. Те работят ефективно на режим отопление при външна температура до -15 градуса. Имат система за интелигентно обезскрежаване. Последното е голяма предимство, тъй като се стартира автоматично. Това пести енергия. 

За тези, които обичат иновациите - вграден WIFI контролер за управление през интернет. Това ви преви независими и вие можете да  управлявате климатика си, дори да не сте в жилището.

Други предимства са I-Feel температурен датчик,  таймерът за настройка на режима на работа и автоматичен рестарт при спиране на това. Самодиагностика- посочва системни грешки при работа.

Удобство е автоматичният рестарт при спиране на електричеството. При рестарт на системата след такова прекъсване на захранването, климатиците възстановяват работа в режима, при който са работили преди това.

Монтажът на моносплит системата се извършва от професионален екип. Само така ще сте сигурни, че вашата нова придобивка ще работи добре и безаварийно.  
Преди да пристигне монтажната група, огледайте мястото, където ще се монтират вътрешното и външното тяло. Външното трябва да се постава на място, далеч от мощни източници на топлина, изпарения или лесно запалими атмосфери. Нека да са далеч от високочестотни уреди. Локацията да няма наситени петролни изпарения в атмосферата или сулфурирани газове.
Монтажът трябва да не е върху неустойчиви или подвижни основи.
 
При монтаж на външното тяло изберете мястото така, че шумът от работата на системата и оттичането на конденза да не пречат на съседите. При монтиране на въшното тя на височина до 2 м, препоръчваме на поставите решетка. Особено, ако наоколо играят деца. Вътрешното тяло трябва д е на сухо и проветриво място. Да не е на директното излагане на слънчеви лъчи.

Изберете климатици Gree Pular с удължена гаранция от climacity.bg и у дома ще имате оптимално качество на микроклимата.

Имате ли нужда от нов климатик? Свържете се с нас. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат да прецените и да вземете информирано решение.

Ние имаме повече от 2 десетилетия опит и умеем да решаваме задачи, свързани с климатизацията. 

Пишете ни, или ни посетете в нашия офис.

GREE
Инверторен климатик GREE Pular II GWH09AGBXB-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1190,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Инверторен климатик GREE Pular II GWH12AGCXB-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1250,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Инверторен климатик GREE Pular GWH18AGD-K6DNA1D
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1800,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Инверторен климатик GREE GWH24AGD-K6DNA1C PULAR
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2150,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?