Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици Viessmann

(8)
Viessmann Group е немски производител на отоплителни и хладилни системи, климатици. Седалището на фирмата е в Алендорф, Германия. Viessmann Group произвежда иновативни системи за охлаждане. 
Сортирай:
Представяме климатици Viessmann!

Viessmann е немска компания, основана през 1917 година. Известна е с производството на висококачествени и енергийно ефективни системи за отопление и климатизация.

Viessmann Group произвежда климатици, уреди за охлаждане и дълбоко замразяване. Друг аспект на дейността е доставянето на цялостни готови решения. Пример за това са специализираните решения за търговски обекти. 

Фирмата е известна с високото качество на произвежданите уреди - иновативни и енергийно ефективни системи за отопление, охлаждане и климатизация. Viessmann предлага богата гама от климатични системи.

Като производител на климатици, Viessmann се фокусира върху определени аспекти.

Енергийна ефективност - компанията разработва климатици с висока енергийна ефективност. Това помага за намаляване на разходите за електроенергия и емисиите на парникови газове.

Технологични иновации - Viessmann внедрява иновативни технологии и компоненти в своите климатични системи.

Viessmann се появи на пазара на климатици с цел да предложат решения за климатизация, които са съобразени с философията на компанията за висока енергийна ефективност, устойчивост и иновации. 

Какви марки климатици предлагаме?