Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици PANASONIC

(12)
Климатици Panasonic са от междинен клас. Характерни са с това, че са високоефективни и са предназначени за работа в различни по обем помещения от 30 куб.м. до 125 куб.м., като капацитетът им е от 8000 BTU до 18000 BTU.

Инверторните климатици Panasonic съществуват още от 1918г от Япония и са създадени от Коносуке Мацушита. Производството на компанията включва телефони, фотоапарати и камери, телевизори, DVD плейъри, радиа, домашни уреди и естествено климатици. През 1958 Panasonic създават първият си стаен климатик. Това се оказва световна иновация като Panasonic създават първият компактен климатик, като преди този момент климатиците са съществували само като огромни бизнес машини. Този климатик жъне голям успех благодарение на ниската си цена и достъпността си.
Сортирай:
Преди да се изобрети домашният климатик, климатиците са стрували между 10 000 и 50 0000 щатски долара за машина, сума която към днешна дата е равносилна на стойности между 120 000 и 600 000 американски долара.

До 1975г. технологията на Panasonic бързо се развива и те стават първият японски производител на климатична техника в Европа и бързо се разрастват на много места по света.

През 1990г. разработват своя серия домашни и комерсиални климатици Панасоник с инверторна технология, диагностика на грешки и автоматизирани контроли.

През следващите 10 години Панасоник инвестира стотици хиляди американски долара за научни изследвания и разработка с фокус към опазването на околната стреда и от 2003 година насам сериите им климатици са енергийно ефективни и ненарушаващи озоновият слой на планетата.

Какви марки климатици предлагаме?