Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици PANASONIC

(9)
Климатици Panasonic са от междинен клас. Характерни са с това, че са високоефективни и са предназначени за работа в различни по обем помещения от 30 куб.м. до 125 куб.м., с различен работен капацитет.
Сортирай:
Panasonic е японска корпорация, основана през 1918 година от Коносуке Мацушита. Дейността на фирмата е свързана с производство и продажба на електроника, електроуреди и други видове технологични продукти. Компанията е един от водещите световни производители на потребителска, промишлена и автомобилна електроника.

Под марката Panasonic се предлагат разнообразни продукти, като телевизори, телефони, фотоапарати и камери, телевизори, DVD плейъри, климатици, хладилници, микровълнови печки, прахосмукачки, батерии и много други.

През 1958 Panasonic създават първия стаен климатик. Това се оказва световна иновация. По-късно Panasonic създават и първия компактен климатик. Преди този момент климатиците са съществували само като огромни бизнес машини. Компанията има голям успех благодарение на ниската цена и достъпността на уредите си.

До 1975г. технологията на Panasonic бързо се развива и стават първият японски производител на климатична техника в Европа и бързо се разрастват на много места по света.

През 1990г. разработват своя серия домашни и комерсиални климатици Панасоник с инверторна технология, диагностика на грешки и автоматизирани контроли.

През следващите 10 години Панасоник прави огромни инвестиции за научни изследвания и разработка с фокус към опазването на околната среда. От 2003 година насам сериите им климатици са енергийно ефективни и ненарушаващи озоновия слой на планетата.

Освен широката гама от електроника и електроуреди, Panasonic се фокусира и върху иновации и разработване на технологии, които подобряват енергийната ефективност, устойчивостта и опазването на околната среда.

Компанията е известна също така със своето качество на производство и надеждност на продуктите си.

Какви марки климатици предлагаме?