Какво знаем за Veissmann Group?

Здравейте, приятели! Днес имаме удоволствието да ви разкажем Veissmann Group.

Фирмата е истинска легенда на иновациите в света на климатизацията.  Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Фирмата е основана преди повече от 100 години - през далечната 1917 година. Veissmann Group започва своята история с производство на отоплителни уреди. С течение на времето разширява продуктовия списък. Включва газови и мазутови котли, термопомпи, соларни колектори и други иновативни системи за отопление и климатизация.

Успехът на Veissmann Group продължава. В духа на иновация и развитие, компанията създава своите собствени серии климатични системи - Veissmann Vitoclima, които са образец за висока енергийна ефективност, отлично качество и стабилна работа.

Сериите климатици на Veissmann са специално проектирани, за да задоволят разнообразните нужди на потребителите. Независимо дали търсите климатик за дома, или корпоративно решение, Veissmann има подходящите климатични системи за вас. Предлагат се уреди и системи с отлични параметри, за да поддържат оптимални условия във всяко помещение.

Изберете измежду различните серии климатици на Viessmann, които са проектирани да отговорят на нуждите на всеки потребител.

Серията Vitoclima включва модерни и високо ефективни климатици. Te се отличават със своята енергийна ефективност, тиха работа и интелигентно управление. Моделите от тази серия са съобразени с разнообразните предпочитания на потребителите.

Инверторната технология осигурява стабилно и ефективно охлаждане и отопление. Интелигентни сензори, автоматично регулират температурата и влажността. Възможност за дистанционно управление с помощта на смартфон или таблет определено е предимство. Имат множество филтри за подобряване на качеството на въздуха, които премахват прах, алергени и микроорганизми. Енергоспестяващи режими намаляват разходите за електроенергия и емисиите на парникови газове.

Като дистрибутор на климатици Viessmann, ние сме готови да ви консултираме и помогнем за правилния избор. Свържете се с нас - вижте нашите контакти, или ни пишете в чат-а!
 

Прочети още

Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?
Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?

В горещите летни дни климатиците създават благодат и приятна атмосфера в офиса и вкъщи.

Прочети още >
Какво е мултисплит система за климатизация?
Какво е мултисплит система за климатизация?

Мултисплит система е вид климатична система, която позволява едно външно тяло  да бъде свързано с няколко вътрешни тела.

Прочети още >
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg

В последните години, освен продажба, монтаж и поддръжка на климатици, Climacity.BG развива дейност по продажба и монтаж на соларни панели, фотоволтаични системи.

Прочети още >
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения