Какво знаем за Veissmann Group?

Здравейте, приятели! Днес имаме удоволствието да ви разкажем Veissmann Group.

Фирмата е истинска легенда на иновациите в света на климатизацията.  Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Фирмата е основана преди повече от 100 години - през далечната 1917 година. Veissmann Group започва своята история с производство на отоплителни уреди. С течение на времето разширява продуктовия списък. Включва газови и мазутови котли, термопомпи, соларни колектори и други иновативни системи за отопление и климатизация.

Успехът на Veissmann Group продължава. В духа на иновация и развитие, компанията създава своите собствени серии климатични системи - Veissmann Vitoclima, които са образец за висока енергийна ефективност, отлично качество и стабилна работа.

Сериите климатици на Veissmann са специално проектирани, за да задоволят разнообразните нужди на потребителите. Независимо дали търсите климатик за дома, или корпоративно решение, Veissmann има подходящите климатични системи за вас. Предлагат се уреди и системи с отлични параметри, за да поддържат оптимални условия във всяко помещение.

Изберете измежду различните серии климатици на Viessmann, които са проектирани да отговорят на нуждите на всеки потребител.

Серията Vitoclima включва модерни и високо ефективни климатици. Te се отличават със своята енергийна ефективност, тиха работа и интелигентно управление. Моделите от тази серия са съобразени с разнообразните предпочитания на потребителите.

Инверторната технология осигурява стабилно и ефективно охлаждане и отопление. Интелигентни сензори, автоматично регулират температурата и влажността. Възможност за дистанционно управление с помощта на смартфон или таблет определено е предимство. Имат множество филтри за подобряване на качеството на въздуха, които премахват прах, алергени и микроорганизми. Енергоспестяващи режими намаляват разходите за електроенергия и емисиите на парникови газове.

Като дистрибутор на климатици Viessmann, ние сме готови да ви консултираме и помогнем за правилния избор. Свържете се с нас - вижте нашите контакти, или ни пишете в чат-а!
 

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Кои са важните въпроси, които трябва да зададете, ако сте в Бургас и искате да закупите климатик
Кои са важните въпроси, които трябва да зададете, ако сте в Бургас и искате да закупите климатик

Въпросите, които са важни за потребителите от Бургас, които търсят да закупят климатик, са свързани с особеностите на климата в региона.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения