Какво знаем за Veissmann Group?

Здравейте, приятели! Днес имаме удоволствието да ви разкажем Veissmann Group.

Фирмата е истинска легенда на иновациите в света на климатизацията.  Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Фирмата е основана преди повече от 100 години - през далечната 1917 година. Veissmann Group започва своята история с производство на отоплителни уреди. С течение на времето разширява продуктовия списък. Включва газови и мазутови котли, термопомпи, соларни колектори и други иновативни системи за отопление и климатизация.

Успехът на Veissmann Group продължава. В духа на иновация и развитие, компанията създава своите собствени серии климатични системи - Veissmann Vitoclima, които са образец за висока енергийна ефективност, отлично качество и стабилна работа.

Сериите климатици на Veissmann са специално проектирани, за да задоволят разнообразните нужди на потребителите. Независимо дали търсите климатик за дома, или корпоративно решение, Veissmann има подходящите климатични системи за вас. Предлагат се уреди и системи с отлични параметри, за да поддържат оптимални условия във всяко помещение.

Изберете измежду различните серии климатици на Viessmann, които са проектирани да отговорят на нуждите на всеки потребител.

Серията Vitoclima включва модерни и високо ефективни климатици. Te се отличават със своята енергийна ефективност, тиха работа и интелигентно управление. Моделите от тази серия са съобразени с разнообразните предпочитания на потребителите.

Инверторната технология осигурява стабилно и ефективно охлаждане и отопление. Интелигентни сензори, автоматично регулират температурата и влажността. Възможност за дистанционно управление с помощта на смартфон или таблет определено е предимство. Имат множество филтри за подобряване на качеството на въздуха, които премахват прах, алергени и микроорганизми. Енергоспестяващи режими намаляват разходите за електроенергия и емисиите на парникови газове.

Като дистрибутор на климатици Viessmann, ние сме готови да ви консултираме и помогнем за правилния избор. Свържете се с нас - вижте нашите контакти, или ни пишете в чат-а!
 

Прочети още

Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи

Нашият екип има повече от 20 години опит в монтажа на климатични системи. Имали сме възможност да работим на различни обекти - от нови, съвременни сгради до стари къщи с историческо значение. 

Прочети още >
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg

Нашите хора, които монтират климатици, ежедневно се справят с тегави места и понякога се изискват акробатични умения или алпинистки страсти, за да се завият два болта. Какво е ежедневието без емоции?!

Прочети още >
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения