Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Инверторни климатици Viessmann VITOCLIMA

(8)
Viessmann Vitoclima е серия климатици, произведени от немската компания Viessmann. Фирмата е известна със своите висококачествени и енергийно ефективни системи за отопление и климатизация.
Сортирай:
Климатиците от серията Vitoclima са разработени да предложат чудесни условия, оптимална влажност и температура в помещенията.

По-долу описваме някои характеристики на серията климатици Viessmann Vitoclima

Енергийна ефективност - климатичните системи Vitoclima използват енергията ефективно. Това намалява разходите за електроенергия и води до по-малка емисия на парникови газове.

Висока производителност - климатиците от серията Vitoclima са с висока производителност при отопление и охлаждане. Това се постига благодарение на използваните иновативни технологии и компоненти.

Тиха работа - моделите от серията Vitoclima работят тихо, осигурявайки спокойствие.

Интелигентно управление - моделите от серията Vitoclima имат опция да се управляват дистанционно със специализирано приложение. Удобството от тази възможност е безспорно.

Филтриране на въздуха - климатиците от серията Vitoclima са оборудвани с множество филтри. Те подобряват качеството на въздуха. Премахват прах, алергени и микроорганизми, осигурявайки здравословна среда.

Какви марки климатици предлагаме?