Новата серия климатици MSZ-AY на Mitsubishi Electric

Ние, екипът на онлайн магазин Climacity.Bg, представяме най-новите климатици от серията MSZ-AY на Mitsubishi Electric. Уредите са с елегантен дизайн. Вътрешното тяло е с луксозно покритие с матов завършек. Повърхността на вътрешното тяло се почиства по-лесно и се вписва в интериора без да създава акцент.

Моделите климатици от серията AY съчетават висока енергийна ефективност, стил и компактни размери. Във видеото по-долу ще получите представа за отличните спецификации.

Климатиците Мицубиши Електрик AY работят изключително тихо - само 18dB (за единичен сплит, типоразмери AY 25/35). Този почти безшумен режим на работа ще допринесе за вашия комфорт. Подходящо е да го изберете дори за спалня и детска стая, и това няма да се отрази на съня ви. Може дори да забравите, че вашият климатик е включен. При работа в нощен режим индикаторите на климатика светят с по-слаба светлина и осигуряват комфортна среда за сън. Звуковата сигнализация е изключена.

Технологията на Mitsubishi Electric гарантира, че е постигнат работен диапазон за отопление дори при температури до -20°C.

МSZ-AY разполага с вграден V-blocking филтър с антивирусен ефект. Задържа 99% от прилепналия вирус, бактерии, мухъл и алергии.

Климатиците имат функция за самопочистване. Чрез нея се предотвратява появата на плесен и неприятни миризми. Когато климатикът спре, пуска се автоматично изсушава на вътрешността му посредством въздушна струя.

Основните ключови характеристики, които серията предлага са по-долу.

- Изключително тиха работа, само 18 dB
- Отопление при температури до -20°C.
- V-Blocking филтър.
- Функция самопочистване.
- Двуслойно покритие на топлообменника, което предотвратява натрупването на прах и мазни замърсявания по вътрешността на вътрешното тяло.
- Хладилен агент R32 с нисък потенциал за глобално затопляне.
- Висока сезонна ефективност предлагаща икономия на енергия и ниски експлоатационни разходи.
- Вграден Wi-Fi интерфейс, който позволява управление на системата от мобилното устройство Mitsubishi Electric MELCloud.

Осигурете си комфорт и икономия с нашите висококачествени климатици от Mitsubishi Electric!
Разгледайте стенните климатици от серията MSZ-AY на Мицубиши Електрик по-долу.Галерия

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Какво знаем за Veissmann Group?
Какво знаем за Veissmann Group?

Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения