Климатизация на хотел Еди в Приморско

Семеен хотел Еди в град Приморско се намира на 220 м (3 минути) от плажа. Собствениците на хотела създават нови удобства за туристите.

Атмосферата в хотела ще е още по-приятна с инсталираните нови климатични системи. 

Какви са изискванията към климатиците, които са подходящи за хотели край морето прочетете в нашата статия - тук.

Какво инсталирахме в Хотел Еди?

Сплит-система от серия Fairy на климатици Gree се отличава с елегантен дизайн. Вътрешното тяло е със заоблени форми. Странични хромирани елементи  по краищата придават фин завършек на визията.

Серия климатици Gree Fairy black предлага модела в изискан графитен цвят. Той е подходящ за интериор, който иска да избяга от традиционното бяло. 

Освен със стилни решения, климатиците  от серия Fairy се отличават и с ефективна работа. Те отопляват гарантирано до -22°С, а чистота на въздуха в помещението се поддържа от наличния йонизатор.

Пожелаваме на нашите клиенти в морските хотели успешно лято. 

Свържете се с нас, ако имате нужда от професионален съвет или пишете в чат-а на сайта ни.

Галерия

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Какво знаем за Veissmann Group?
Какво знаем за Veissmann Group?

Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения