Оптималното решение съществува

Цените на дървата и пелетите за огрев скочиха. Транспортът поскъпна. За доставка се чака от септември до края на зимата. Когато си в категорията Мъж в активна възраст, чакането и неопределеността не са опция.

Пресмятате колко е прекият разход за огрев на твърдо гориво. Смятате времето, което ще отделите за подреждане, цепене, носене, чистене, хвърляне на пепел, и други "мъжки дейности" от времето на прадядо ви. Това са около 40 минути на ден, ако сте в добра физическа форма.

Представете си сега, че тези 40 минути отделите за нещо друго, което ще ви донесе приходи, особено ако професията ви го позволява. При положение, че дамата до вас е на същото положение, и нейните 40 минути са свързани с бърсане на прах, пране, изтърсване, то работата става дебела. 

Предлагаме ви да се свържете с нас, за да пресметнем заедно какъв бюджет ще отделите, за да избегнете горната ситуация. Изборът на климатик или термопомпена система ще реши много от проблемите. При това ще получите уред, който ще пести време, енергия, и ще оптимизира разходите ви. И много важно – гаранциите са не по-малко от 5 години. Разбира се, може да договорим отстъпка и да ви помогнем да го купите на изплащане. И накрая всъщност имате собствен уред, вместо прах от изгорели въглища и дърва.

Без значение дали живеете в голям град, на село или във вила в гората и на морето - ако желаете на преминете безпроблемно на енергийноефективно отопление, ние ще ви подкрепим.

Представяме по-долу наши клиенти, които взеха това решение и морският вятър и влага вече не са страшни, дори и в най-суровите зимни дни.

Класическите решения с климатици GREE и Мицубиши електрик, с новите ултрамодерни варианти на Inventor, в които UV системата за пречистване на въздуха, гъвкавото управление на въздушния поток и други екстри, са само част от това, което можем да предложим.

Термопомпите са едно отлично решение, когато се търси екологично и щадящо природата отопление. Те заместват инсталациите с твърдо гориво - дърва и въглища, пелети. Изисква експертиза, за да се пресметнат и работят без излишен разход и загуби. Ние имаме тази експертиза.

И последно, и не маловажно - разгледайте соларните панели, които предлагаме. Има много програми, по които бихте могли да кандидатствате и разходът да се превърне в инвестиция.

За всичко, което можем да направим за Вас важи едно правило: свържете се с нас.

Галерия

Прочети още

Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи

Нашият екип има повече от 20 години опит в монтажа на климатични системи. Имали сме възможност да работим на различни обекти - от нови, съвременни сгради до стари къщи с историческо значение. 

Прочети още >
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg

Нашите хора, които монтират климатици, ежедневно се справят с тегави места и понякога се изискват акробатични умения или алпинистки страсти, за да се завият два болта. Какво е ежедневието без емоции?!

Прочети още >
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения