Оптималното решение съществува

Цените на дървата и пелетите за огрев скочиха. Транспортът поскъпна. За доставка се чака от септември до края на зимата. Когато си в категорията Мъж в активна възраст, чакането и неопределеността не са опция.

Пресмятате колко е прекият разход за огрев на твърдо гориво. Смятате времето, което ще отделите за подреждане, цепене, носене, чистене, хвърляне на пепел, и други "мъжки дейности" от времето на прадядо ви. Това са около 40 минути на ден, ако сте в добра физическа форма.

Представете си сега, че тези 40 минути отделите за нещо друго, което ще ви донесе приходи, особено ако професията ви го позволява. При положение, че дамата до вас е на същото положение, и нейните 40 минути са свързани с бърсане на прах, пране, изтърсване, то работата става дебела. 

Предлагаме ви да се свържете с нас, за да пресметнем заедно какъв бюджет ще отделите, за да избегнете горната ситуация. Изборът на климатик или термопомпена система ще реши много от проблемите. При това ще получите уред, който ще пести време, енергия, и ще оптимизира разходите ви. И много важно – гаранциите са не по-малко от 5 години. Разбира се, може да договорим отстъпка и да ви помогнем да го купите на изплащане. И накрая всъщност имате собствен уред, вместо прах от изгорели въглища и дърва.

Без значение дали живеете в голям град, на село или във вила в гората и на морето - ако желаете на преминете безпроблемно на енергийноефективно отопление, ние ще ви подкрепим.

Представяме по-долу наши клиенти, които взеха това решение и морският вятър и влага вече не са страшни, дори и в най-суровите зимни дни.

Класическите решения с климатици GREE и Мицубиши електрик, с новите ултрамодерни варианти на Inventor, в които UV системата за пречистване на въздуха, гъвкавото управление на въздушния поток и други екстри, са само част от това, което можем да предложим.

Термопомпите са едно отлично решение, когато се търси екологично и щадящо природата отопление. Те заместват инсталациите с твърдо гориво - дърва и въглища, пелети. Изисква експертиза, за да се пресметнат и работят без излишен разход и загуби. Ние имаме тази експертиза.

И последно, и не маловажно - разгледайте соларните панели, които предлагаме. Има много програми, по които бихте могли да кандидатствате и разходът да се превърне в инвестиция.

За всичко, което можем да направим за Вас важи едно правило: свържете се с нас.

Галерия

Прочети още

Как да изберем климатик за малко жилище?
Как да изберем климатик за малко жилище?

Климатизацията на малко жилище може да е истинско предизвикателство.  Представяме марки и модели климатици, подходящи за вас.

Прочети още >
Всяка събота и неделя на март - получавате отстъпка за всяка поръчка през сайта
Всяка събота и неделя на март - получавате отстъпка за всяка поръчка през сайта

За всяка поръчка направена през сайта през мартенските съботи и недели на 2023 получавате 10% намаление за всички продукти, които не са в промоция.

Прочети още >
Как се измерва енергийната ефективност на климатиците
Как се измерва енергийната ефективност на климатиците

Коефициентите COP, EER, SCOP и SEER измерват енергийната ефективност на климатични системи – климатици и термопомпи.

Прочети още >
Сравнение на две серии климатици на Mitsubishi Electric
Сравнение на две серии климатици на Mitsubishi Electric

Днес ще сравним две серии климатици на една от предпочитаните марки в България. Това са Мицубиши електрик EF и LN. Всяка от тях има своите видими и невидими предимства.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения