Феноменът GREE

Климатиците с марка GREE са лидер на пазара за битови потребители от 2017 г. Те се налагат с качество, с перфектно напасване на различни режими на работа и енергийна ефективност. Всяка нова серия е надграждане, резултат от научна и развойна инженерингова дейност.

Има едно огромно предимство, което прави климатиците Gree по-предпочитани. Фирмата, за разлика от своите конкуренти, сама произвежда компресорите си. Така е и с по-голямата част от другите компоненти за климатици.

Корпорацията Gree Electric Appliances Inc представлява световен феномен, интересен за изследване. От самото създаване, през 1991 г., оборотите растат всяка изминала година.

Точно преди 10 години GREE станаха първата китайска фирма за електрически уреди с приходи от продажби на 16 млрд USD. Година по-късно сумата е 19 милиарда. Заедно с това расте и популярността на компанията не само като марка, а и като престиж.

Климатиците GREE са познати на пазара в повече от сто страни. GREE има особена заслуга за промяна на отношението на нашия пазар на климатици към класификацията “китайски“. Уредите са с вградени високотехнологични решения на множество ключови позиции в схемата. Качеството е безспорно високо. Освен производствените бази, Грии имат над 1000 лаборатории и 126 научно –изследователски центъра. Сред всичките 90000+ служителя, повече от 5000 са висококвалифицирани инженери.

Развойната дейност е издигната в култ. Като корпорация GREE управлява най-големия в света Научно-изследователски Център. В съвременни лаборатории климатици с марката GREE се изпитват при екстремални условия от – 30 до 60 градуса . В специални камери се проследяват шумови характеристики, проверява се електромагнитната съвместимост с други електроуреди и се установява степента на безопасност.

Екипът на Climacity.Bg избра да предлага климатиците GREE след внимателно проучване. Освен продажба на устройства ние можем да ви консултираме за оптимален избор. Нашият екип извършва монтаж с прецизност и естетика. Гарантираме чистота на работата и усещането че не сме били там. След нас вашият дом ще е все така подреден и чист. Ще има и прекрасна атмосфера, каквато GREE създават.

Прочети още

EMURA - дизайнерските климатици на Дайкин
EMURA - дизайнерските климатици на Дайкин

Какви са предимствата на най-награждаваната серия на Дайкин?

Прочети още >
Избор на правилното място за монтаж на климатик
Избор на правилното място за монтаж на климатик

Вече разказахме за това, колко е важно капацитетът на уреда да е правилният. Има и множество други фактори. Например мястото, на което се монтира.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения