HITACHI в пореден списък на най-добрите

Хитачи е японска корпорация, която възкръсва като Феникс след Втората световна война. Създадена е през първото десетилетие на 20-ти век. Тръгва от производство на машини за минната промишленост. Днес е на върха на дигиталните технологии и иновативните подходи.

Огледайте се у дома. Със сигурност ще имате поне 3 уреда, на които се мъдри логото Hitachi. Това са домакински роботи и бормашини, пароструйки и прахосмукачки. Надникнете в тъмната стаичка, в която родителите ви крият всякакви натурии. Ако оттам се подава един касетофон, той със сигурност ще е японски, все още работещ и .... HITACHI.

Да не пропуснем и стабилните твърди дискове на фирмата. Ако намерите съответстващ компютър и ги монтирате, то със сигурност главите ще се развъртят и ще разкрият старите тайни. Марката Хитачи безспорно е гаранция за прецизност и съответствие на обещаното с действителните качества на продуктите. Доказателство са онези семейни истории, в които жената избира климатици Hitachi, докато мъжът разглежда прецизните уреди за ремонт на същата марка.

И двамата разбират от качество!.


Една новина, която от корпорацията споделиха днес, 30 май 2022 г., е фактът, че Хитачи е в списъка на FORBES с работодатели с най-широко разнообразие на наети служители.  Статистиката се публикува още през април 2022. Счита се за надеждна и независима. Базирана е на анкети сред 60 000 американски служители, оценяващи 1000 работодателя.

Информацията е за възраст, пол, религия, етническа принадлежност, здравословно състояние  и увреждания.  Участниците са имали възможността да оценят и други работодатели в съответната индустрия, които се открояват положително или отрицателно по отношение на разнообразието. В крайния резултат са взети предвид само отговорите на малцинствените групи.

При HITACHI ключов елемент е разнообразието и сред висшия ръководен персонал. Обективно погледнато, това не учудва никого. Япония е страната, в която личните качества са основен елемент при определяне на съответствието на даден служител за определено работно място.

В модерните времена, в които всеки се стреми да е най-добрият, оценката на FORBES е доказателство, че винаги можеш да покориш още един връх.

Прочети още

Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи

Нашият екип има повече от 20 години опит в монтажа на климатични системи. Имали сме възможност да работим на различни обекти - от нови, съвременни сгради до стари къщи с историческо значение. 

Прочети още >
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg

Нашите хора, които монтират климатици, ежедневно се справят с тегави места и понякога се изискват акробатични умения или алпинистки страсти, за да се завият два болта. Какво е ежедневието без емоции?!

Прочети още >
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения