Изборът на климатик влияе върху здравето

В семейството се стремим да осигурим перфектна грижа за здравето – нашето и на близките ни. Поддържаме чистота, стремим се да осигурим достатъчно пространство за всеки, светлина и, разбира се, много усмивки.

Климатиците са уреди, които почти на 100% заеха пазара на отоплителни тела в градска среда. Дори е жилищни сгради, в които е осигурeно централно отопление, тези електроуреди присъстват във всеки дом.

Това предизвиква дизайнерите да стават все по-изобретателни във визията на вътрешните тела. Шумът също не е без значение.

Едно неподозирано качество на инверторните климатици, каквото са почти всички продукти, които предлагаме, е това, че пречистват въздуха, казано простичко. Те успяват да се справят с множество замърсители. Премахват миризми, унищожават вируси, пречистват въздуха от бактерии и плесени, които се съдържат в него.

Причината за тези възможности са иновативните филтри, използвани при инверторните климатици. Въздушният поток, който преминава през тях, бива пречистван от праха, в който се съдържат упоменатите замърсители.

Инверторните климатици са предпочитани за инсталиране в помещения, в които хората се заседяват за дълго време. Създава се здравословна среда и по-добро качество на живот за семейството и за екипа в офисите.

За пръв път климатик с инвертор се появява през 1980 година, и само една година по-късно инверторни климатици са пуснати на пазара за битови потребители. Днес, точно 40 години по-късно, над 50% от климатиците в света, и почти 100% от тези в Япония, са от инверторен тип.

За повече информация, задайте своя въпрос на нашите консултанти!

Прочети още

Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център
Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център

Представяме нашия нов магазин за климатици в центъра на Бургас.

Прочети още >
Дарение от Climacity за детска градина Моряче в Бургас
Дарение от Climacity за детска градина Моряче в Бургас

Climacity.BG дари климатик  GREE на детска градина МОРЯЧЕ в к-с Славейков, Бургас. 

Прочети още >
Топлината през зимата и неговата цена
Топлината през зимата и неговата цена

Централното парно, като резултат от динамиката на цената на природния газ, ще е няколко пъти по-скъпо от отопление на климатик.

Прочети още >
Феноменът GREE
Феноменът GREE

Климатиците GREE се налагат с качество, с перфектно напасване на различни режими на работа и енергийна ефективност. Всяка нова серия е надграждане, резултат от научна и развойна инженерингова дейност.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения