Изборът на климатик влияе върху здравето

В семейството се стремим да осигурим перфектна грижа за здравето – нашето и на близките ни. Поддържаме чистота, стремим се да осигурим достатъчно пространство за всеки, светлина и, разбира се, много усмивки.

Климатиците са уреди, които почти на 100% заеха пазара на отоплителни тела в градска среда. Дори е жилищни сгради, в които е осигурeно централно отопление, тези електроуреди присъстват във всеки дом.

Това предизвиква дизайнерите да стават все по-изобретателни във визията на вътрешните тела. Шумът също не е без значение.

Едно неподозирано качество на инверторните климатици, каквото са почти всички продукти, които предлагаме, е това, че пречистват въздуха, казано простичко. Те успяват да се справят с множество замърсители. Премахват миризми, унищожават вируси, пречистват въздуха от бактерии и плесени, които се съдържат в него.

Причината за тези възможности са иновативните филтри, използвани при инверторните климатици. Въздушният поток, който преминава през тях, бива пречистван от праха, в който се съдържат упоменатите замърсители.

Инверторните климатици са предпочитани за инсталиране в помещения, в които хората се заседяват за дълго време. Създава се здравословна среда и по-добро качество на живот за семейството и за екипа в офисите.

За пръв път климатик с инвертор се появява през 1980 година, и само една година по-късно инверторни климатици са пуснати на пазара за битови потребители. Днес, точно 40 години по-късно, над 50% от климатиците в света, и почти 100% от тези в Япония, са от инверторен тип.

За повече информация, задайте своя въпрос на нашите консултанти!

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Какво знаем за Veissmann Group?
Какво знаем за Veissmann Group?

Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения