Монтаж на колонен климатик GREE 48 000 BTU

Работни снимки от монтаж на колонен климатик GREE 48000 BTU.

Колонният климатик на Gree е проектиран с висока мощност. Той е подходящ за помещения до 80 кв.м.

Моделът колонен климатик GVH48AL-M6DNC7A T-FRESH 48000 BTU е изключително подходящ за ресторанти, магазини или офиси. Вътрешното тяло е снабдено със сензорен интерфейс. Това позволява, климатикът да се управлява без дистанционно.

Колонният климатик може да бъде настроен с вертикално изходяща струя, както и с хоризонтална такава.  Този 3D въздушен поток осигурява климатизиране на всяка точка в помещението.

Свържете се с нас, ако имате нужда от професионален съвет или пишете в чат-а на сайта ни.

Галерия

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Какво знаем за Veissmann Group?
Какво знаем за Veissmann Group?

Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения