EMURA - дизайнерските климатици на Дайкин

Серията климатици Daikin Emura получи няколко награди през 2022 година. Още едно международно признание за продукта е в поредното издание на Best 100 - Good Design Award.

Good Design Award се управлява от Японския институт за насърчаване на дизайна  от 65 години. Журито дава своите оценки за креативността на дизайнерите и производителите от цял свят. Критериите, освен естетика, включват иновации и тяхната роля за развитието на обществото и съхраняване на околната среда.

Серията Daikin Emura стана носител на наградата "Best 100". Съвкупността от стенно вътрешно тяло, външно тяло и дистанционно управление ще бъде част от годишника на Good Design Award. Включена е в онлайн галерията на наградата. 

Климатиците Daikin Emura притежават превъзходна функционалност и енергийни характеристики. Те съчетават иновативност с емблематичен дизайн.

Иновативните продукти на Daikin подобряват здравето и благосъстоянието на хората. Те намалят въздействието на климатизацията на жилищата върху околната среда.

Наградата Good Design Award подкрепя възможностите на бранда за създаване на постоянен комфорт и удовлетвореност у клиентите. Едновременно с това, Дайкин работи за въглеродна неутралност.

Второто поколение Daikin Emura се открои със своя впечатляващ извит преден панел. Третото поколение Daikin Emura се предлага в три цвята - матово бяло, сребристо и матово черно. Авангардният дизайн с извивки в предните и задните панели създава сенки, които едновременно подчертават формата и скриват вентилатора на устройството.

Новият климатик от тази серия има уникални движещи се панели. Те се срещат за пръв път при серията Daikin Stylish. Дистанционното също е с тази подобрена естетика. То е още по-лесно и удобно за потребителя. Достъпно е в същите три цвята.

Визията е едното безспорно предимство на новия Daikin Emura. Разнообразни функции поставят климатика на предни позиции.

Доброто качество на въздуха в помещенията е от голяма важност в последните години. Чрез Flash Streamer технологията на Daikin се улавят вредни вещества от въздуха - вируси, алергени и миризми. Те биват разграждани до безопасни атоми и водни молекули. Устройствата имат вграден титаниев обезмирисяващ филтър, сребърен филтър за алергени и стандартен въздушен филтър.

Климатиците Daikin Emura се управляват с приложение за смартфон – както специално разработеното Onecta, така и със стандартни. Onecta дава възможност за създаване на различни програми за работа, управление на температурата, отчети за работата на устройството и, много важното, потребление на енергия.

Ефектът на Коанда, функция, която използва специално проектираните клапи. Осигурява максимален обхват на въздушния поток и в големи помещения. Интелигентен термален сензор сканира помещението и сигнализира на климатика да насочи въздушния поток далеч от хората в него.

Daikin Emura е създаден с грижа за природата. Работи отлично през всички сезони. Осигурява комфорт със сезонна ефективност до A +++ за отопление и охлаждане. Това води до по-малко въздействие върху околната среда и по-големи икономии на сметки за енергия.

Климатиците работят с хладилен агент R-32, който е известен в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP).

Новият климатик Daikin Emura се предлага от май 2022 г. 

Ако се интересувате от Daikin Emura и желаете да научите повече информация и да го разгледате – свържете се с нас или ни посетете в офиса ни.

Прочети още

Как да изберем климатик за малко жилище?
Как да изберем климатик за малко жилище?

Климатизацията на малко жилище може да е истинско предизвикателство.  Представяме марки и модели климатици, подходящи за вас.

Прочети още >
Всяка събота и неделя на март - получавате отстъпка за всяка поръчка през сайта
Всяка събота и неделя на март - получавате отстъпка за всяка поръчка през сайта

За всяка поръчка направена през сайта през мартенските съботи и недели на 2023 получавате 10% намаление за всички продукти, които не са в промоция.

Прочети още >
Как се измерва енергийната ефективност на климатиците
Как се измерва енергийната ефективност на климатиците

Коефициентите COP, EER, SCOP и SEER измерват енергийната ефективност на климатични системи – климатици и термопомпи.

Прочети още >
Сравнение на две серии климатици на Mitsubishi Electric
Сравнение на две серии климатици на Mitsubishi Electric

Днес ще сравним две серии климатици на една от предпочитаните марки в България. Това са Мицубиши електрик EF и LN. Всяка от тях има своите видими и невидими предимства.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения