20% отстъпка за избрани модели на Хитачи

Възползвайте се от отстъпка 20% за избрани модели на климатици Хитачи.

Представяме някои от предимствата на климатиците Hitachi:
Смарт технология: иновацията и гъвкавостта при прилагане на интелигентните технологии е част от успеха. Новите модели на Hitachi имат iSee и iSense технология. 
Wi-Fi управление: най-новите модели климатици Hitachi са лесните за управление с помощта на смартфона. Инсталира се специалното приложение на Hitachi, свързва се с Wifi се управлява отдалечено
Мощна охладителна система.
Контрол на влажността.

Прочети още

Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >
Как да купим климатик онлайн?
Как да купим климатик онлайн?

Когато потребителите търсят климатик в търсачки като Google и Bing, те използват ключови думи и фрази. Последните описват типа на климатика, характеристики – филтри, ниво на шум или капацитет, марка или ценови клас.

Прочети още >
Какво знаем за Veissmann Group?
Какво знаем за Veissmann Group?

Veissmann Group е бранд с дългогодишна история от успехи. Има имидж на производител на висококачествени уреди, системи и цялостни решения за климатизация, които улесняват живота на хората и гарантират оптимален комфорт в дома и офиса.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения