Кодове и решения

Да се говори за кодове е актуално. Те ни обсебват и вземат спокойствието ни. Особено, ако са се появили на дисплея на климатика съвсем изненадващо. Кодовете и тяхното разчитане са една проява на надеждата, че старият климатик може да продължи да ни върши работа.

Трябва да ли да купя нова машина? Налага ли се точно сега?
Тези въпроси съпровождат ежедневието след всеки голям празник. И то, след като сме се отпуснали и подготвили за безметежни работни дни. Някои дават отговор на тези въпроси като следят календара за ретрограден Меркурий. Други просто се заемат да решат извънредната задача.

В първите дни на Новата година се забелязва „бум“ на търсене на кодове на грешки при различни видове климатици. Множество токови удари и събития, които влияят на деликатната структура на устройството, са предизвикали излишно напрежение. Започва търсене в интернет, откриване на противоречия, самообучение.

Истината е, че понякога е по-добре да се замени старият климатик с нов. Това го пишем отговорно. Ако устройството е излязло от гаранция дори преди един месец, това означава, че всяка профилактика, ремонт, смяна на резервна част се заплаща. При климатици от по-стари серии, откриването на резервна част води до забавяне между 1 и няколко седмици. 

Самото оскъпяване може да е значително, и след няколко месеца да се наложи да се повтори. Ако вашият сервизен инженер е казал, че може да ви струва горе долу колкото климатика, той наверно е прав. Особено, при използване на разсрочено плащане, може да се окаже, че вместо да платите 3 вноски и да имате ново устройство, вие плащате сумата за 3 вноски и ... Да не продължаваме. 

И най-лошото е, че климатиците имат качеството да се скапват или в най-студените, или в най-горещите дни.

Знаете ли разликата между „работя на компютър“ и разработчик на софтуер? В последните години климатиците са съвкупност от платки, контролери и специализиран софтуер. Не рискувайте да правите сами диагностика, без да знаете алгоритъма, по който тя се извършва. Разказваме ви тези истории,  за да спестим ви спестим главоболия и да ви кажем в явна форма: ние ме тук, за да ви помогнем. Заедно можем да преценим кое е по-добро, вкл да проиграем схеми, и да сравним разхода за ремонт, съотнесен към други параметри.

Къде сме?
Отговорът е кратък: близо до Вас!

През есента на 2022 година в Бургас се откри нашият нов офис. Локацията е чудесна. Сградата се намира непосредствено до Новата поща, на 40 метра от кръстовището на Сан Стефано и Стефан Стамболов, точно срещу БСУ. Когато минавате край витрините ще го забележите. Отбийте се при нас.

Много са елементите, които доказват, че Климасити е, една от фирмите с дълъг опит на пазара на климатици и климатични системи. Имаме и търсим отговор на всеки зададен въпрос.

Избрали сме зеления цвят като символ на фирмената политика. Предлаганата техника е с висок енергиен клас, щадяща природата. Внедрените нови технологии осигуряват енергийна ефективност и по-ниски сметки за ток. Едновременно с това комфортът на хората в помещението е гарантиран.

В нашия офис вие ще се почувствате различно. Информационните технологии тук са на почит и от тях се извличаме максималновисок ефект. Ще видите, че по стените не висят прашни климатици. Те са грижливо съхранени в складовете на фирмата

Разглеждането и обсъждането на техниката се случва на голям екран в съвременна офис атмосфера. До вас има специалист, който знае. Дискусиите са свързани с конкретни характеристики и предимства.

Когато е известна целта, тя се постига елегантно. Ще попитате какво е елегантност? Това е намиране на решение, което удовлетворява нуждите от климатизация на помещението чрез иновативен подход.

Една от целите на екипа ни е да помогне за придобиването на нова култура при избор на техника и технологии.

И така, ако в първите дни след Нова година се е наложило да търсите какво означават кода за грешка на дисплея на климатика ви, това може да означава, че има първа проява на симтоми, които да наложат неговата подмяна.  Свържете се с нас, за да преценим заедно как да се решат проблемите. Всичко, което ви трябва да знаете е в страницата за контакти.Cooper&Hunter
Инверторен климатик INVENTOR LEGEND, LDVI - 09WFI / LDVO - 09
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1629,00лв
с включен безплатен монтаж
Cooper&Hunter
Инверторен климатик INVENTOR LEGEND, LDVI - 12WFI / LDVO - 12
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1699,00лв
с включен безплатен монтаж
Cooper&Hunter
Инверторен климатик INVENTOR LEGEND, LDVI - 18WFI / LDVO - 18
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2369,00лв
с включен безплатен монтаж
Cooper&Hunter
Инверторен климатик INVENTOR  LEGEND, LDVI - 24WFI / LDVO - 24
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2849,00лв
с включен безплатен монтаж

Прочети още

Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?
Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?

В горещите летни дни климатиците създават благодат и приятна атмосфера в офиса и вкъщи.

Прочети още >
Какво е мултисплит система за климатизация?
Какво е мултисплит система за климатизация?

Мултисплит система е вид климатична система, която позволява едно външно тяло  да бъде свързано с няколко вътрешни тела.

Прочети още >
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg

В последните години, освен продажба, монтаж и поддръжка на климатици, Climacity.BG развива дейност по продажба и монтаж на соларни панели, фотоволтаични системи.

Прочети още >
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения