Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център

Ако преминавате край Новата поща в Бургас, със сигурност сте забелязали новия магазин за климатици, термопомпи и фотоволтаични системи на бул "Стефан Стамболов", точно срещу БСУ. С гордост съобщаваме, че елегантно аранжираният консултативен офис е на Climacity.bg

Откриването на обектa за обслужване на крайни клиенти беше на 21 септември, само ден преди празника. Посетиха ни приятели, партньори, клиенти. 

Проектът реализирахме с подкрепата на доайените на климатичната техника в Югоизточна България. Основен двигател и обучител на екипа е един от най-добрите консултанти в областта - Кольо Вътев. Екипът на компанията е сформиран от инженери и специалисти в охладителната и отоплителна техника с над 25 годишен стаж.

В новия магазин за климатици се предлага цялостно обслужване - от първия въпрос до монтажа и поддръжката на уредите. Вярваме, че за всеки клиент се намира подходящо решение. Услугите, които предлагаме, освен климатични системи и термопомпи, и консултации, свързани с тях.  

Посетете ни в нашето уникално интерактивно пространство. Благодарение на прилагането по иновативен начин на информационни технологии, за кратко време ще получите максимална информация. Полезна. 

Climacity.bg избра Бургас за първия си физически консултативен център по една прозаична причина: ние сме бургаска фирма, която работи на територията на цялата страна.

Новият магазин на Climacity.bg е етап от бизнес стратегията на фирмата. През изминалите две години се развиваме с бързи темпове в онлайн търговията - предлагане на климатици и термопомпени системи, заедно със съпровождащи дейности.  От средата на лятото добавихме и третото направление, в което имаме опит - соларни панели. Печелим нови клиенти с коректност и професионализъм, търпение и лоялност.

Ние работим в онлайн пространството. Позиционирани сме добре и използваме различни канали за продажба. Адаптираме се бързо и отговаряме на интереса на клиенти, които се намират и в други краища на страната. За щастие успяваме да се справим. Онлайн магазинът ни работи много добре. Решихме да открием първия си консултативен център тук. Предлагаме нов вид услуга, която няма нищо общо със стандартните шоурум обекти за климатици, които хората са свиквали да посещават.

В нашия консултативен центъра няма нито един физически климатик. На видео стена сътрудници представят на посетителите продуктите ни. Подготвяме специализиран софтуер, чрез който прямо конкретните изисквания и спецификации, подадени от клиента, ще се изчисляват най-икономичния и бюджетен вариант за него. Подготвяме 3D визуализация. Нагледно ще се вижда как изглеждa цялата система в дома, офиса или сградата, за която е предназначена.

Маркетинговата стратегия на компанията освен традиционното представяне на продукти, включва и иновативни похвати.

Всички тела на климатици са визуално почти еднакви – бели кутии. В редки случаи уредите имат екстравагантна дизайнерска визия. При избора на подходяща система за охлаждане и отопление са важни други фактори. Това са разход на енергия, размер на пространството, монтаж, цена, ефективност, начини на управление на въздухопотока, филтрация, технологична пригодност и, не на последно място , комфортен процес на работа, шум. Да подредиш в редици еднотипни на вид продукти обърква клиента. Това с нищо не помага за оптималното решение. Ние подхождаме индивидуално!

Ако сте в Бургас и искате да се убедите, че това е истина, заповядайте! Ако желаете да ни зададете въпрос неприсъствено - нашите консултанти са на ваше разположение в Интернет.


Галерия

Прочети още

Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?
Стават ли градовете по-горещи като резултат от климатизацията?

В горещите летни дни климатиците създават благодат и приятна атмосфера в офиса и вкъщи.

Прочети още >
Какво е мултисплит система за климатизация?
Какво е мултисплит система за климатизация?

Мултисплит система е вид климатична система, която позволява едно външно тяло  да бъде свързано с няколко вътрешни тела.

Прочети още >
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg
Соларни панели и фотоволтаици от climacity.bg

В последните години, освен продажба, монтаж и поддръжка на климатици, Climacity.BG развива дейност по продажба и монтаж на соларни панели, фотоволтаични системи.

Прочети още >
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin
Топла вода от климатика - решение с иновативна технология на Daikin

Когато говорим за климатизация и топла вода, мисълта ни тръгва в различни посоки. Иновативният Мулти+ на Дайкин дава елегатно решение на двете задачи едновременно. При това ги обединява с една система.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения