Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център

Ако преминавате край Новата поща в Бургас, със сигурност сте забелязали новия магазин за климатици, термопомпи и фотоволтаични системи на бул "Стефан Стамболов", точно срещу БСУ. С гордост съобщаваме, че елегантно аранжираният консултативен офис е на Climacity.bg

Откриването на обектa за обслужване на крайни клиенти беше на 21 септември, само ден преди празника. Посетиха ни приятели, партньори, клиенти. 

Проектът реализирахме с подкрепата на доайените на климатичната техника в Югоизточна България. Основен двигател и обучител на екипа е един от най-добрите консултанти в областта - Кольо Вътев. Екипът на компанията е сформиран от инженери и специалисти в охладителната и отоплителна техника с над 25 годишен стаж.

В новия магазин за климатици се предлага цялостно обслужване - от първия въпрос до монтажа и поддръжката на уредите. Вярваме, че за всеки клиент се намира подходящо решение. Услугите, които предлагаме, освен климатични системи и термопомпи, и консултации, свързани с тях.  

Посетете ни в нашето уникално интерактивно пространство. Благодарение на прилагането по иновативен начин на информационни технологии, за кратко време ще получите максимална информация. Полезна. 

Climacity.bg избра Бургас за първия си физически консултативен център по една прозаична причина: ние сме бургаска фирма, която работи на територията на цялата страна.

Новият магазин на Climacity.bg е етап от бизнес стратегията на фирмата. През изминалите две години се развиваме с бързи темпове в онлайн търговията - предлагане на климатици и термопомпени системи, заедно със съпровождащи дейности.  От средата на лятото добавихме и третото направление, в което имаме опит - соларни панели. Печелим нови клиенти с коректност и професионализъм, търпение и лоялност.

Ние работим в онлайн пространството. Позиционирани сме добре и използваме различни канали за продажба. Адаптираме се бързо и отговаряме на интереса на клиенти, които се намират и в други краища на страната. За щастие успяваме да се справим. Онлайн магазинът ни работи много добре. Решихме да открием първия си консултативен център тук. Предлагаме нов вид услуга, която няма нищо общо със стандартните шоурум обекти за климатици, които хората са свиквали да посещават.

В нашия консултативен центъра няма нито един физически климатик. На видео стена сътрудници представят на посетителите продуктите ни. Подготвяме специализиран софтуер, чрез който прямо конкретните изисквания и спецификации, подадени от клиента, ще се изчисляват най-икономичния и бюджетен вариант за него. Подготвяме 3D визуализация. Нагледно ще се вижда как изглеждa цялата система в дома, офиса или сградата, за която е предназначена.

Маркетинговата стратегия на компанията освен традиционното представяне на продукти, включва и иновативни похвати.

Всички тела на климатици са визуално почти еднакви – бели кутии. В редки случаи уредите имат екстравагантна дизайнерска визия. При избора на подходяща система за охлаждане и отопление са важни други фактори. Това са разход на енергия, размер на пространството, монтаж, цена, ефективност, начини на управление на въздухопотока, филтрация, технологична пригодност и, не на последно място , комфортен процес на работа, шум. Да подредиш в редици еднотипни на вид продукти обърква клиента. Това с нищо не помага за оптималното решение. Ние подхождаме индивидуално!

Ако сте в Бургас и искате да се убедите, че това е истина, заповядайте! Ако желаете да ни зададете въпрос неприсъствено - нашите консултанти са на ваше разположение в Интернет.


Галерия

Прочети още

Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи
Климатизирането е важно за модернизацията на старите къщи

Нашият екип има повече от 20 години опит в монтажа на климатични системи. Имали сме възможност да работим на различни обекти - от нови, съвременни сгради до стари къщи с историческо значение. 

Прочети още >
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg
Още един дом на морето е климатизиран от Climacity.bg

Нашите хора, които монтират климатици, ежедневно се справят с тегави места и понякога се изискват акробатични умения или алпинистки страсти, за да се завият два болта. Какво е ежедневието без емоции?!

Прочети още >
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?
Какво е сплит система? Какви сa предимствата?

Сплит система е термин, който се използва в климатизацията. Сплит системи са най-често срещаните климатични системи, каквито срещаме в ежедневието. Те се състоят от две основни части - вътрешно тяло и външно тяло.

Прочети още >
Кои климатици са безшумни?
Кои климатици са безшумни?

Един от често задаваните въпроси, които ни задавате, и са свързани с качествата на климатиците е нивото на шума, който те създават. Важно е да се отбележи, че отговор на този въпрос се дава отделно за вътрешното и външното тяло.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения