Топлината през зимата и неговата цена

Тази година очакването на първия сняг е още по-вълнуващо. В края на август пресмятаме цената на зимата. Според специалисти, тя ще е най-уютна и приятна, най-поносима, ако изберем отопление на климатик.
 
Цените на газа в Европа скочиха в отговор на новината от края на предходната седмица за пълното затваряне на „Северен поток - 1“ за няколко дни. Съобщението отново изведе на преден план опасенията от по-продължително спиране на доставките и хвърли страните в Европа в неведение.
 
Централното парно, като резултат от динамиката на цената на природния газ, ще е няколко пъти по-скъпо от отопление на климатик.

Еднофамилните къщи и малки сгради би следвало да изберат за отопление термопомпа въздух-вода. За големи сгради този вариант не е подходящ.
 
Истината е, че за разлика от  други години, дори експертите не се наемат да пресмятат предимствата на един или друг източник на топлина. Те обаче единодушно твърдят, че и този сезон климатиците ще са най-предпочитаните уреди за отопление.

При покупката на климaтик се вземат прeдвид обемът на пoмeщeниeтo, характеристиките на конкретната система, разходът на енергия и нивoтo нa шумa.

Хиперинверторните климатици са най-предпочитани. Те са с най-висок коефициенти на трансформация при отопление и охлаждане.  Означава, че при един и същи разход, ефективността им е най-голяма. Началната инвестиция е по-висока. Едновременно с това, тя се компенсира с времето.

Препоръчваме, преди монтаж на климатик, жилището да се изолира. Друг съвет от нас – изберете климатик с „аванс“ по отношение на характеристиките. Нека да е предвиден за една идея по-тежки условия – да работи при по-ниска външна температура и при по-голям обем. Така уредът ще работи безпроблемно и без претоварване на компресора и в мразовитите дни.

Ние в Climacity предлагаме решение за всеки бюджет. Свържете се с нас за повече информация.
GREE
Хиперинверторен климатик GREE Soyal GWH09AKC-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2225,00лв
с включен безплатен монтаж
GREE
Хиперинверторен климатик GREE Soyal GWH12AKC-K6DNA1A
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

2270,00лв
с включен безплатен монтаж

Прочети още

Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център
Climacity.bg откри в Бургас своя интерактивен консултативен център

Представяме нашия нов магазин за климатици в центъра на Бургас.

Прочети още >
Дарение от Climacity за детска градина Моряче в Бургас
Дарение от Climacity за детска градина Моряче в Бургас

Climacity.BG дари климатик  GREE на детска градина МОРЯЧЕ в к-с Славейков, Бургас. 

Прочети още >
Феноменът GREE
Феноменът GREE

Климатиците GREE се налагат с качество, с перфектно напасване на различни режими на работа и енергийна ефективност. Всяка нова серия е надграждане, резултат от научна и развойна инженерингова дейност.

Прочети още >
HITACHI в пореден списък на най-добрите
HITACHI в пореден списък на най-добрите

В модерните времена, в които всеки се стреми да е най-добрият, оценката на FORBES е доказателство, че винаги можеш да покориш още един връх.

Прочети още >

Стани част от нашия свят

Абонирай се и открий света на Climacity и неговите специални предложения