Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици INVENTOR NEO Eco iA

(2)
Сортирай:
Новата серия климатици NEO ECO iA марка INVENTOR е с напреднала технология iA Plus. Тя надгражда работата на компресора и осигурява ниски нива на шум, енергийна ефективност и оптимална работа на системата.

Проектирана за създаване на здравословна среда, климатичната система от тази серия разполага с ултравиолетова технология тип С, йонизатор и допълнителни филтри. UV-технологията се бори с бактерии и  вируси, включително и Covid-19.

NEO ECO iA марка INVENTOR е предпочитана със своите функции и ефективност в ценовия клас, където се намира. Тези модели климатици са създадени да отопляват ефективно до -20°С.

Функцията Breeze away гарантира, че въздушния поток не е насочен директно към вас. Наклонът на жалузите е 35° и скоростта на вентилатора се регулира автоматично. Така може да се насладите на правилната температура без неприятно усещане на въздушна струя към вас.

Серия NEO ECO iA INVENTOR има функция Хотелско меню. Набор от характеристики са специално разработени за постигане на по-икономична експлоатация на климатичните тела, монтирани в хотели.

Златистото антикорозивно покритие на топлообменника на външното тяло прави серия NEO ECO iA INVENTOR предпочитана за райони с висока влажност , при които имат повишена опасност от корозия.
INVENTOR
Инверторен климатик INVENTOR NECUVI-09WFI / NECUVO-09 NEO Eco iA
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1449,00лв
с включен безплатен монтаж
INVENTOR
Инверторен климатик INVENTOR NECUVI-12WFI / NECUVO-12 NEO Eco iA
Wi-Fi управление

Wi-Fi
управление

С включен монтаж

С включен
монтаж

1549,00лв
с включен безплатен монтаж

Какви марки климатици предлагаме?