Каталог Филтри
Клас
За помещения
Технология
Капацитет (BTU)
Енергиен клас (охлаждане)
Енергиен клас (отопление)
Стандартна гаранция
Удължена гаранция:
Цени:
0 20000

Климатици MITSUBISHI FH

(3)
Изберете високия клас климатици Mitsubishi Electric FH, които осигуряват енергийна ефективност, здравословна атмосфера в помещението и интелигентно управление. Имаме дългогодишен опит в продажба, монтаж и поддръжка на климатични системи. 
За оферта и приятни изненади, за условия, промоции и отстъпки, свържете се с нас. Телефон: (+359) 893 02 3984 или пишете в чата.
Сортирай:
Основни предимства на климатици Mitsubishi Electric FH  са базирани на иновативния подход и интелигентните решения. Тези климатици са от висок клас.

Висока енергийна ефективност се постига чрез новите инверторни технологии, която осигурява по-малки енергийни разходи и помага за опазване на околната среда.Консумацията на енергия е значително по-ниска. Достигат се много високи показатели на сезонна ефективност. Висока енергийна ефективност - Mitsubishi Electric FH имат висока енергийна ефективност, оценена с SEER (Сезонна енергийна ефективност) и SCOP (Коефициент на сезонна производителност). За моделите на FH серията SEER е от 7.2 до 9.1, а SCOP е от 4.6 до 5.1, в зависимост от модела.  Регулира скоростта на компресора спрямо нуждите на помещението. Това позволява на климатика да работи по-ефективно и да постигне желаната температура по-бързо. Системата на инверторния компресор позволява да се спести до 30% енергия в сравнение с обикновените климатици.

Технология за филтриране на въздуха - Климатиците Mitsubishi Електрик FH имат вградени филтри, които почистват въздуха от различни замърсявания като прах, мухъл, алергени и др.  Специални допълнителни функции - “3D i-see сензор“ и системата за пречистване на въздуха “Plasma Quad”, осигуряват здравословна среда и удобство в помещението, както в режим на охлаждане, така и на отопление.   “3D i-see сензорът“ сканира различни точки в стаята в и улавя човешко присъствие.  “Plasma Quad” филтърът неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха.

Широк диапазон на работни температури - климатиците FH на Mitsubishi Electric са проектирани да работят при външни температури от -15 до +24 градуса при отопление и от -10 до 46 градуса Целзий про охлаждане. Това ги прави подходящи за употреба през цялата година.

Mitsubishi Електрик FH имат ниско ниво на шум при работа - подходящи са за ползване в домашни условия и в офиси.

Дизайнът е съвременен.

Интелигентно и удобно управление климатиците от серията FH разполагат с различни функции и настройки, автоматичен рестарт, функция за автоматично регулиране на вентилатора, режим за заспиване, режим за бързо охлаждане, .

Инверторен компресор - Mitsubishi Electric FH разполагат с инверторен компресор, който

Тиха работа - Климатиците FH на Mitsubishi Electric са разработени да гарантират тиха работа. Нивото на шум при работа на вътрешното тяло на климатика е между 20 и 44 децибела.

Какви марки климатици предлагаме?